Kantelpoorten: Het meeste klassiek

Onze kantelpoorten zijn van een onberispelijke kwaliteit.

1. Rondom beschermd door slimme details

Flexibele beschermkappen en beschermlijsten
Als toonbeeld voor de hoge veiligheidsuitrusting van de kantelpoorten zijn de flexibele beschermkappen over de hefarmen en de flexibele kunststoflijsten tussen poortblad en kozijn. Ze verminderen het gevaar voor knellen of inklemmen.

2. Duurzaam en optimaal beveiligd

Veiligheid met meervoudig verensysteem
Wanneer ooit na vele jaren één van de veren aan de hefarm zou breken, dan houden de andere intacte veren de deur. Zo is de deur betrouwbaar tegen neervallen beveiligd. De afstand tussen de veerwindingen is daarbij zo gering, dat ook kindervingers er vrijwel niet tussen gekneld kunnen raken.

3. Gebruikers-vriendelijk bij het openen en sluiten

Veilig geopend
Wanneer de poort volledig geopend is, wordt ze tegen de aanslag afgeremd en komt ze in de eindeloopbeveiliging (inkeping van de looprail) veilig tot stilstand. Comfortabel gesloten De speciaal gevormde hefarm drukt het deurblad bij het sluiten vast tegen het kozijn en de deur trekt zichzelf dicht. Zo onstaan er geen kieren tussen deurblad en kozijn.

4 Veilig door innovatieve vergrendeling

Betere inbraakbeveiliging
Het unieke draaigrendelslot van de Hörmann kantelpoorten vergrendelt de poortbladhoeken aan het kozijn en sluit de poort zo veel veiliger dan bij gewone stangenvergrendelingen. Een uittillen van de poort is hierdoor vrijwel onmogelijk. Met een optionele uitbreidingsset, die u eenvoudig zelf kunt monteren, kunt u de poort aanvullend ook naar boven vergrendelen.

Aanvullende documenten te downloaden

Klik hier om onze kantelpoorten catalogus te downloaden